Gambar Company

Shenzhen Bowei Tech Co., Ltd.

Shenzhen Bowei Tech Co., Ltd. kaendahan & Health care peralatan supplier in China, kang nggabungke nggoleki & ngembangaken, produksi, dodolan, lan layanan aftersale bebarengan. Wiwit saka perusahaan kita, kabeh operasi kita wis selaras standar sistem kualitas ISO9001.

about_03

20190408102444843

20190408102433864

20190408102420415

Kita wis nyiyapake sistem njamin kualitas lengkap lan dibangun Jaringan lan afterales layanan lengkap ing pasar lokal. Supaya tocater kanggo pangembangan pasar lan panjaluk pelanggan ', kita tau mungkasi nggawe efforts kanggo nyedhiyani produk luwih apik lan layanan sawise-sales.

"Nyediakake produksi kualitas dhuwur lan layanan unggul" privasi kualitas. "Kepuasan saka klien standar layanan" iku marketingstrategy kita. Roh saka nggayuh banget kualitas lan layanan paling apik ndadekake produk kita populer ora mung ing China, nanging uga ing Asia Kidul-Wétan, Mid-Tenggara, Eropa, Australia lan Amerika Utara, ndhuweni reputasi dhuwur antarane kita pelanggan saka kabeh ndonya


Tampilan Online Chat!