FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa Bowket kapal ing wektu?

Ya, biasane mimpin wektu 1-3 dina kanggo cilik supaya.

Sembarang agen Bowket?

Ya, Flash Ecuador SA punika agen eksklusif kita ing Ekuador

Aja Bowket nampa jumlahe cilik?

Ya, aku, kita nampa 1 unit.

Carane Bowket babar pisan diproses?

Pls ngirim specification saka masalah, yen bisa video, liyane rampung dening kita.

Carane aku bisa mbayar?

cara pembayaran dening T / T, Paypal, Wester Union, Money Gram mung minangka favorit

Aja Bowket mesin kaendahan njamin?

Ya, kita apa, 2 taun babar pisan, dangu sesambetan klien dangu babar pisan.

Kadospundi kula saged tuku Bowket mesin kaendahan?

pls ngirim email kanggo sales@bowei-ch.com, kita bakal hubungi sampeyan ing wektu.

Ora Bowket kurban layanan online?

Ya, kita apa

Ora Bowket nampa Selaras?

Ya, tim kita profesional bakal ngatur kabeh.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!