Profil Perusahaan

Shenzhen Bowei Tech Co., Ltd.

Shenzhen Bowei Tech Co., Ltd. nyaéta kaéndahan & kasehatan parabot supplier di Cina, nu ngagabungkeun nalungtik & ngamekarkeun, produksi, jualan, sarta jasa aftersale babarengan. Kusabab ngadegna parusahaan urang, sakabéh operasi kami geus conformed kana standar sistem kualitas ISO9001.

about_03

20190408102444843

20190408102433864

20190408102420415

Urang geus nyetél sistem jaminan kualitas lengkep jeung diwangun jaringan jualan na afterales layanan lengkep di pasar lokal. Dina urutan tocater pikeun ngembangkeun pasar sarta tungtutan konsumén ', urang teu eureun nyieun usaha nyadiakeun produk hadé tur jasa saatos-jualan.

"Nyadiakeun produksi kualitasna alus sarta jasa unggulan" nyaeta kawijakan kualitas urang. "Warudoyong tina klien nyaéta standar jasa" nyaeta marketingstrategy urang. Roh pursuing kualitas alus teuing jeung layanan pangalusna ngajadikeun produk urang populér mah ukur aya di Cina, tapi ogé di Asia Tenggara, nu Mid-Timur, Éropa, Australia sarta Amérika Kalér owning reputasi tinggi diantara konsumén urang ti sakuliah dunya


WhatsApp Online Chat!